Κατηγορίες
Διάφορα

Κρήτη – Απίστευτο συμβάν μέσα σε σχολείο!

1 (1)Το απίστευτο αυτό περιστατικό δείχνει το μεγάλο πρόβλημα με την κατανάλωση αλκοόλ σε όλη τη χώρα και κυρίως στην Κρήτη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr το περιστατικό αυτό συνέβη μέσα στο σχολείο Τάλως του Ηρακλείου.

Μία ομάδα νεαρών είχαν μπει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο σχολείο και κατανάλωναν ρακές.

Ένας από αυτούς, το 14χρονο αγόρι προφανώς μη έχοντας την αίσθηση του κινδύνου το παράκανε με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό site, μόλις η υπόλοιπη παρέα είδε τον 14χρονο λιπόθυμο, πανικοβλήθηκε και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, αλλά το προσωπικό του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να μπει στην αίθουσα λόγω μιας σιδερένιας κλειδωμένης πόρτας.

Έτσι κλήθηκε και η Πυροσβεστική, προκειμένου να παραβιάσει τη σιδερένια πόρτα και ο νεαρός παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν σε κώμα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο νεαρός διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ και άμεσα εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων καθώς εκτιμάται πως έχει υποστεί σοβαρή δηλητηρίαση από την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

*Flashnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected