Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών – Βαριά ήττα στην Κομοτηνή

988074b31d1b71e63ced41584b9cc4a1_LΤη «συντριβή» με 5-0 από τη Νορβηγία γνώρισε η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών για τον πέμπτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Οι Σκανδιναβές νίκησαν δίκαια, αφού είχαν τον έλεγχο του ρυθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώριο αντιδράσεις στις Ελληνίδες παίκτριες.

Καλύτερη για τη «γαλανόλευκη» ήταν η Ανθή Παπακωνσταντίνου, η οποία έκανε ντεμπούτο και είχε πολλές επεμβάσεις για να αποσοβήσει ακόμη μεγαλύτερο σκορ για την αντίπαλο, ενώ απέκρουσε και πέναλτι της Μιέλντε στο 41ο λεπτό.

Σκόρερ για τη Νορβηγία ήταν η Μίντε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Θόρσενς στο 60ο και 75ο λεπτό, η Χέγκερμπεργκ στο 66ο λεπτό και η Μπιάνεσοϊ στο 89ο λεπτό. Η διαιτητής Βέσνα Μπούντιμιρ από την Κροατία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Σιδηρά, Μίντε.

Ελλάδα : Παπακωνσταντίνου- Γρηγορίου, Κακαμπούκη, Βλασιάδου, Κυδωνάκη, Σιδηρά (80′ Παπαδοπούλου), Κόγγουλη (75′ Μοσκοφίδου), Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Μήτκου, Μάρκου (84′ Κόλλια).

Νορβηγία : Χέλσμευθ- Μιέλντε, Ρόνινγκ (79′ Λουντ), Σιέλντερουπ (46′ Τόμτερ), Χέγκερμπεργκ, Χόλσταντ-Μπέργκε, Ρέιτεν, Ρέιτεν, Θόρσνες, Μίκαλαντ, Μίντε, Ίζακσεν (75′ Μπιάνεσοϊ).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected