Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

All Star Game – Οι προπονητές επέλεξαν τους συναδέλφους τους!

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η ψηφοφορία των προπονητών, που θα δώσουν το παρόν στο 1ο All Star Game των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που διοργανώνει το Imathia Sports News την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014. Οι 14 από τους 15 προπονητές της Α1 Ερασιτεχνικής (χωρίς την ψήφο ενός τεχνικού που αποχώρησε από την ομάδα του) επέλεξαν τους συναδέλφους τους και τα αποτελέσματα δεν έκρυβαν κάποια έκπληξη, κρίνοντας πάντα από την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Ο κάθε προπονητής είχε δικαίωμα 2 ψήφων, επιλέγοντας κατά βούληση χωρίς βεβαίως να μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του. Η ψηφοφορία ήταν μυστική, έγινε δια ζώσης αλλά και τηλεφωνικά και μετά την καταμέτρηση προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα :

1

Σάκης Παγγούρας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

9

2

Κώστας Παυλόπουλος

Φίλιππος Μελίκης

6

3

Χρήστος Τερζίδης

ΑΕ Καψόχωρας

5

4

Γιώργος Ντάμτσιος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

3

5

Γερμανός Σιαφαρίκας

Νηρέας Βέροαις

3

6

Σάκης Παπαδίνας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

3

7

Μερκούρης Καραλιόπουλος

Αχιλλέας Νάουσας

1

Όπως προκύπτει από τον παραπάνω πίνακα, Σάκης Παγγούρας και Κώστας Παυλόπουλος θα είναι οι δύο προπονητές των ομάδων του 1ου All Star Game, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να καλέσουν ένα βοηθό έκαστος, για τον οποίο δεν υπάρχει περιορισμός (μπορεί δηλαδή να είναι και πρώτος προπονητής άλλης ομάδος).

Πλέον, απομένει το οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης (τελετουργικό, happenings, υποστηρικτές) ενώ τυπικό είναι το θέμα της έδρας για την οποία θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected