Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΟ – Οι “καμπάνες” της Γ Εθνικής και η κατοχύρωση για Δωτιέα

epo_610x400_610x400Δείτε τα πρόστιμα που έριξε η ΕΠΟ στις ομάδες της Γ’ Εθνικής. Με νέα αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός Λαυρίου και Πυργετός, αφού δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν κόντρα σε Γιούχτα και Δωτιέα Αγιάς αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εγκαλούμενο Παναγιώτη Χαλκιόπουλο, φυσιοθεραπευτή του σωματείου Ατρόμητος Αχαΐας, για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν (1) μήνα (αγώνας Γ΄ Εθνικής Παναργειακός-Ατρόμητος Αχαΐας στις 26/1/2014).

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ για την πρώτη πράξη και χρηματική ποινή 500 ευρώ για την δεύτερη πράξη και κατά συγχώνευση συνολική χρηματική ποινή 650 ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Δόξα Βύρωνα-Εθνικός Αστέρας στις 19/1/2014).

3. Διατάσσει το κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας  (είχε ορισθεί για τις 26.1.2014 αλλά δε διεξήχθη) μεταξύ των ομάδων EΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ εντός δεκαπέντε  (15) ημερών από την έκδοση της  παρούσας.

4. Κηρύσσει  το σωματείο ΑΕΚ  πειθαρχικά ελεγκτέο για τo αναφερόμενo στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, διπλασιαζόμενη, ήτοι χρηματική ποινή  τετρακοσίων (400) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Πανναξιακός-ΑΕΚ στις 26/1/2014).

5. Κηρύσσει το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ, διπλασιαζόμενη, ήτοι χρηματική ποινή τριακοσίων (300)  ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Προοδευτική-Ιωνικός στις 26/1/2014).

6. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 09-02-2014, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ υπέρ του δεύτερου  σωματείου με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

7. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 09-02-2014, ΠΥΡΓΕΤΟΣ  ΑΣ-ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ ΑΟ υπέρ του δεύτερου  σωματείου με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από το σωματείο ΠΥΡΓΕΤΟΣ  ΑΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

8. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 6ης Αγωνιστικής (3ος όμιλος) του Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε οριστεί για τις 02-02-2014, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τριών έναντι μηδέν (3-0). Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ (200).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected