Football League

Football League – Η σημερινή απόφαση για τα play off

football_league_610x400Με 3 πόντους δεδομένα θα ξεκινούν στα play off οι πρώτοι των δυο ομίλων της Football League, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν την Παρασκευή.

Χωρίς διαφοροποιήσεις, σε σχέση με όσα προέβλεπε η αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος για τους έξτρα πόντους των πρωτοπόρων ομάδων των δυο ομίλων, θα διεξαχθούν τα φετινά Play off ανόδου στη Football League.

Αυτό αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης που έλαβε χώρα την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ η τρίτη ομάδα της διαδικασίας θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη 16η της Super League, διεκδικώντας έτσι την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Όσο για τους έξτρα βαθμούς, αυτοί θα είναι δεδομένα 3, ενώ ενδεχομένως να προκύψουν κι άλλοι, με βάση τη διαφορά από τον τέταρτο της κατάταξης του κάθε ομίλου.

Από εκεί και πέρα, αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση και στην ουρά της βαθμολογίας, με τις τρεις τελευταίες ομάδες να οδηγούνται στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, τα play off αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου.

*Mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected