Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κύπελλο Αγγλίας – Εντυπωσιάζει το σημερινό μενού

110745Οι τέσσερις ομάδες που δίνουν μάχη για το τίτλο στην Premiership κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σίτι-Τσέλσι στο Μάντσεστερ σήμερα και Άρσεναλ-Λίβερπουλ στο Λονδίνο αύριο περιλαμβάνει το μενού των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου οι αγώνες είναι νοκ άουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας στο πρώτο ματς διεξάγεται επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου).

Οι «πολίτες», που μεσοβδόμαδα ξεκουράστηκαν λόγω της αναβολής του αγώνα τους με τη Σάντερλαντ λόγω ισχυρών ανέμων, υποδέχονται τους πρωτοπόρους «μπλε» χωρίς τους τραυματίες Αγκουέρο και Φερναντίνιο, αλλά είναι πιθανή η επανεμφάνιση του Νασρί μετά από απουσία πέντε εβδομάδων. Τέρι και Κέιχιλ θα λείψουν από τους Λονδρέζους, που προ ημερών υποχρέωσαν τη Σίτι στην πρώτη της ήττα για φέτος στο Μάντσεστερ. Οι δύο ομάδες συναντώνται για πέμπτη φορά στο Κύπελλο με τη Σίτι να μετρά τρεις προκρίσεις έναντι μιας της Τσέλσι.

Η Άρσεναλ, που έχασε έδαφος με το 0-0 απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, μια βδομάδα μετά τη συντριβή της με 5-1 στο «Άνφιλντ» φιλοξενεί τη Λίβερπουλ που περνώντας από την έδρα της Φούλαμ μπήκε ξανά δυναμικά στη μάχη του τίτλου. Αμφίβολος για τους «κανονιέρηδες», που την Τετάρτη υποδέχονται την Μπάγερν για τους «16» του Champions League, είναι ο Καθόρλα, ενώ από τους «κόκκινους» θα λείψει ο Τζόνσον. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 16 φορές για το Κύπελλο έχοντας επτά και πέντε νίκες αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 15/2

Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον 14:45
Κάρντιφ-Γουίγκαν 17:00
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Τσάρλτον 17:00
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 19:15

Κυριακή 16/2

Έβερτον-Σουόνσι 15:30
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 17:00
Άρσεναλ-Λίβερπουλ 18:00

Δευτέρα 17/2 

Μπράιτον-Χαλ 21:45

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected