Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

f1f6ad28760a90a94173fd22799a0db8_LΕπιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος με γκολ των Κολοβού και Ντούνη επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Έχασαν ευκαιρίες οι Γιαννιώτες στο πρώτο ημίχρονο.

Τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα γεύτηκε ο Πανιώνιος στο παρθενικό παιχνίδι των “κυανέρυθρων” μετά την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμοιαζε με τελικό για τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πήραν έτσι μία νίκη με πολλαπλά οφέλη.

Καλός ο ΠΑΣ για ένα ημίχρονο, όμως, η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα προβληματική για τους Γιαννιώτες. Στο δεύτερο ημίχρονο τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά, ο ΠΑΣ δέχτηκε πολλές φάσεις και εν τέλει γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο.

Εξαιρετικό παιχνίδι από τους Κολοβό και Ντούνη, πολύ καλός και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κράτησε τον Πανιώνιο όταν ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά, κόστισαν στους φιλοξενούμενους οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και κυρίως η χαλαρότητα με την οποία μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 λόγω αποβολής του Τζημόπουλου.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού και προσπέρασε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό φτάνοντας τους 28 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στους 32.

Πανιώνιος : Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι (92′ Ζαχαράκης), Κολοβός, Ντούνης (90′ Παναγιωτούδης), Γιάννου, Καμπάνταης (67′ Σταυροθανασόπουλος)

ΠΑΣ Γιάννινα : Σωτηρίου, Λεάντρο (67′ Κίτσου), Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Τζημόπουλος, Ακόστα (59′ Βίλα), Κοροβέσης, Γιάκος (78′ Κρητικός), Ίλιτς

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected