Super League 1

Super League – Το ενδιαφέρον στην Κομοτηνή

41100c857b04a57d51ba5f0dd872717f_LΟ Πανθρακικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή (19:30, Onsports/Novasports 1) με το «τριφύλλι» να θέλει… εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο και τους γηπεδούχους τρίποντο για να μην χαθεί οριστικά το… όνειρο της πεντάδας.

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός. Ο Πανθρακικός έχει σημαντικές επιδόσεις στην έδρα του, θέλει να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της 5ης θέσης στα playoffμε το «τριφύλλι» να αναζητά εκδίκηση για το «σπάσιμο» του αήττητου της Λεωφόρου μετά από 12 χρόνια. Οι «πράσινοι» έχουν αρκετές απουσίες, ενώ κι οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικά προβλήματα.

Με απουσίες ο Πανθρακικός

Ο τεχνικός του Πανθρακικού στην προπόνηση του Σαββάτου (15/02) έριξε ιδιαίτερο βάρος στα τελειώματα των φάσεων και στις στημένες φάσεις, ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν έλειψαν τα προβλήματα. Ο Ζδράβος – Ρίζος ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να αποκλειστεί από την αποστολή. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μπαϊκαρά καθώς και οι τραυματίες Κάσες και Κουτσόπουλος.

Το θετικό για τον Μάντζιο, είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Ντιόγκο και από τραυματισμό ο Σεϊδάν Μαμούτ, με τους δυο παίκτες να μπαίνουν στην αποστολή, η οποία ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Εμπόου, Μολίνα, Τζάνης, Χασομέρης, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μπεν – Σαμπάτ, Ντιόγκο και Σεϊδάν.

Με Πέτριτς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, έχει αρκετούς «πονοκεφάλους». Εκτός είναι οι τραυματίες Μέντες, Ρισβάνης, Μπαϊράμι αλλά και οι τιμωρημένοι Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλος. Στα θετικά για τον Γιάννη Αναστασίου, ότι θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Μλάντεν Πέτριτς, που είναι κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected