Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για γερά…νεύρα στη Νέα Σμύρνη!

8a65439c21a8c0c4160742396d7912f9_LΔυνατό ματς στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Onsports/Novasports 4), με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς και τους Ηπειρώτες να θέλουν συνέχεια στο σερί.

Μετά τα όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ήττα από τον Άρη, ακολούθησαν αρκετοί τριγμοί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΣ όλα πάνε… πρίμα, με τρεις σερί νίκες και «ανανεωμένη» την ομάδα με την έλευση του Γιάννη Πετράκη. Στο ματς της Κυριακής δεδομένα το μεγαλύτερο κίνητρο υπάρχει στην πλευρά των «κυανέρυθρων» που θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, με τους Ηπειρώτες ωστόσο, να μην έχουν τη διάθεση για… δώρα.

Χωρίς… Παναγόπουλο, με Λάσνικ κι επισκέψεις

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κρισιμότατο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αντρέας Λάσνικ να μπαίνει στην αποστολή. Αντιπροσωπεία της Κίνησης Φίλων Πανιωνίου επισκέφτηκε την προπόνηση κι ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές το τέλος της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Στο παιχνίδι με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου θα κάτσουν στον πάγκο του Ιστορικού οι Αντώνης Μανίκας, Δημήτρης Τερεζόπουλος, με στόχο να οδηγήσουν την ομάδα στους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την απομάκρυνση του Παναγόπουλου σας είχε ενημερώσει το Onsportsόπως άλλωστε και για τους προσωρινούς αντικαταστάτες του, καθώς από Δευτέρα όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος. Οι εκπρόσωποι της Κίνησης Φίλων Πανιωνίου ανακοίνωσαν στους ποδοσφαιριστές ότι ο Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Η αποστολή: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κουλουχέρης, Πάνος, Ανέστης, Καμπάνταης, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ.

Έτοιμος για το… σερί

Από την ημέρα που ο έμπειρος κόουτς κάθισε στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ηπειρώτες έχουν τρεις σερί νίκες. Ο Γιάννης Πετράκης θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν το καλό σερί τους, γνωρίζει ωστόσο πως κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα έχουν δύσκολο έργο καθώς οι «κυανέρυθροι»… καίγονται για βαθμούς.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βελλίδη, Ντάσιου αλλά και σε αυτές του Μιχαήλ, που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην είναι στη 18άδα που αναχώρησε σήμερα (15/02) από τα Γιάννινα με προορισμό την Αθήνα.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Αμπάρης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Κυβελίδης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Λίλα, Βίλα, Στρούνα, Γιάκος, Κρητικός., Τζιμόπουλος, Κίτου, Λεάντρο

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected