Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτη ιστορία – Τα τρίδυμα έγιναν τετράδυμα!

144932Ευχάριστη έκπληξη για μία 42χρονη Αμερικανίδα εγκυμονούσα, έφερε στον κόσμο και τέταρτο μωρό, ενώ γνώριζε ότι επρόκειτο να γεννήσει μόνο (;) τρία…

«Βλέπω κι άλλα πόδια» άκουσε τον γιατρό της να λέει μία 42χρονη γυναίκα από το Μισισίπι, την ώρα που είχε γεννήσει τρίδυμα. Βρέθηκε μπροστά στο αναπάντεχο και εκεί που όλοι νόμιζαν πως η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί οι γιατροί, είδαν ένα ακόμα ζευγάρι πόδια!

Το τέταρτο μωρό γι’ άγνωστους λόγους δεν είχε εμφανιστεί στο υπερηχογράφημα τόσους μήνες και έκανε ένα επιπλέον δώρο στη μητέρα του, ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα τέσσερα μωρά είναι όλα κορίτσια και γεννήθηκαν 13 εβδομάδες πρόωρα, γι’ αυτό και θα παραμείνουν έως τις αρχές Μαΐου στη Μονάδα Νεογνών του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Μισισίπι.

Το ακόμα πιο εκπληκτικό γεγονός είναι, όπως δήλωσε ο γιατρός της εγκύου, ότι οι πιθανότητες να συλλάβει μια γυναίκα και να γεννήσει τετράδυμα είναι στατιστικά πολύ λίγες, ιδίως σε περιπτώσεις όπως της 42χρονης, η οποία έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο.

150653 150603 145011

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected