Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Νέος προπονητής ο Γιάννης Κερλίδης

kerlidis

Στην πρόσληψη του πρώην προπονητή του Μακροχωρίου Γιάννη Κερλίδη προχώρησε ο ΦΑΣ Νάουσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το επίσημο site της ομάδας :

“Μετά την παραίτηση του κ. Αργυρίου, η διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με άμεσες ενέργειες ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον φιλόδοξο προπονητή κ. Κερλίδη Ιωάννη και τον συνεργάτη  του κ. Κωστογλίδη Σταύρο. Επίσης στο προπονητικό team εντάσσεται και ο προπονητής-γυμναστής κ. Χατζηγεωργίου Φίλιππος με ειδικές αρμοδιότητες.

Τους καλωσορίζουμε όλους στον ιστορικό μας σύλλογο, τους ευχόμαστε καλή δουλειά και να εκπληρώσουν τους στόχους πού έχουμε θέσει όλοι μαζί για την ανάκαμψη της ομάδος μας”

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τον Βασίλη Αργυρίου

“Στην συνεδρίαση της 17/2/14, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Βασίλη Αργυρίου, την οποία ανήγγειλε στα Μ.Μ.Ε. αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο κ.Αργυρίου υπήρξε αρωγός της συνολικής προσπάθειας και του οράματος για την δημιουργία μιας μελλοντικά ισχυρής ομάδας και τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την εποικοδομητική συνεργασία και την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται υγεία και επαγγελματικές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected