Super League 1

Άρης – Τα δεδομένα για Τσιώλη και Ουντότζι

2014021900826_159223017Την επιστροφή του Σαλόζε Ουντότζι στον Άρη προσπάθησε να πετύχει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε μια ύστατη προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας εν όψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μέλη της ΠΑΕ χτύπησαν πόρτες παραγόντων ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την υλοποίηση μιας νέας συμφωνίας με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Βουλγαρία. Στην πορεία το εγχείρημα της επιστροφής του Ουντότζι αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο για οικονομικούς λόγους.

Τέθηκε θέμα ισορροπίων εντός των αποδυτηρίων, θέμα ετοιμότητας (ειπώθηκε πως θα πρέπει να περάσει εργομετρικές εξετάσεις) αλλά και γραφειοκρατικών θεμάτων με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΠΑΕ Αρης. Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Ουντότζι να έχει συμμετάσχει στη χθεσινή προπόνηση, κάτι τέτοιο διαψεύσθηκε. «Τέθηκε θέμα επιστροφής του Ουντότζι, έγινε μια συζήτηση» παραδεχόταν χθες μέλος του συμβουλίου της ΠΑΕ.

«Δεν παίζει ρόλο ότι έληξε η μεταγραφική περίοδος διότι δεν έχει φύγει η κάρτα, το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή από την Ελληνική Ομοσπονδία. Θα πρέπει βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να υπάρχουν διαδικαστικά κωλύματα με την επαναφορά του» δήλωσε από την πλευρά του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero ο νομικός εκπρόσωπος του Ουντότζι.

Παρών στα Χανιά ο Τσιώλης!

Την ίδια στιγμή, θέση για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αρη πήρε χθες ο Σάκης Τσιώλης. «Δεν μπορώ να πω αν θα είμαι προπονητής του Αρη, εξάλλου ο Σούλης είναι φίλος μου και δεν είναι σωστό. Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα. Δεν θα με τρόμαζε να αναλάβω την ομάδα λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν. Οταν πας σε μια ομάδα το πρώτο πράμα που πρέπει να κάνεις είναι να μη δεις τη βαθμολογία, θα τη δεις στο τέλος». Ο Ελληνας τεχνικός θα παραβρεθεί στο ματς Πλατανιά-Αρης, καθώς όπως είπε εκείνες τις μέρες θα βρίσκεται στα Χανιά για ένα σεμινάριο. «Το παιχνίδι με τη Λιβαδειά ήταν σοκαριστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχασε το παιχνίδι εκείνο. Αν το κέρδιζε όλα θα ήταν διαφορετικά» πρόσθεσε ο Σ. Τσιώλης.

Σε απολογία Αρης και Σκόρδας

Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κλήθηκε για αύριο Πέμπτη ο Λάμπρος Σκόρδας με αφορμή την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τη Βέροια και η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά φιλάθλων της στο ίδιο ματς.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected