Κατηγορίες
Γενικά

Ημιτελικά Κυπέλλου Γ Εθνικής – Μετάθεση του ματς στον Εύοσμο

asteras_3_0Μια μέρα νωρίτερα μετατέθηκε ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής στον Εύοσμο. Κανένα πρόβλημα για τον Παναγιώτη Διλμπέρη που περιμένει το… νταμπλ από τους πράσινους.

Αν και αρχικά το παιχνίδι με τη Λάρισα για το Κύπελλο είχε οριστεί για την Κυριακή, την Τετάρτη τα δεδομένα άλλαξαν και υπήρξε ενημέρωση για μετάθεση μια μέρα πριν, δηλαδή το Σάββατο, στις 14:45. Ο Αγροτικός Αστέρας με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό και… φόρα από το «+5» αφήνει στην άκρη για λίγο το πρωτάθλημα. Το δέλεαρ της παρουσίας στον τελικό Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής (πιθανότατα με τον Πανελευσινιακό) είναι τεράστιο για τους «σταχυοφόρους», που θέλουν το νταμπλ, στέλνοντας και την ΑΕΛ στο… καναβάτσο μετά την ΑΕΚ. Θεωρητικά η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη έχει ένα αβαντάζ μετά το 1-1 στο Αλκαζάρ, ωστόσο, η ρεβάνς στον Εύοσμο κρύβει πολλές παγίδες.

Ο τεχνικός των πράσινων δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και άπαντες ποντάρουν πολλά στην ώθηση της έδρας. Υπενθυμίζεται ότι για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με τον Έβρο στο Σουφλί, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καραντασιάδης και Βελλίνης.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected