Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 6-2

Μετά την συμπλήρωση 100 αγώνων χωρίς ήττα για τον Σάκη Παγγούρα, μία επίδοση που καταγράφτηκε και δημοσιεύτηκε από το Imathia Sports News, έρχεται μία νέα…κατοστάρα για να επιβραβεύσει τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν τα 100 τέρματα στο πρωτάθλημα και με μόλις 10 παθητικό, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της φετινής εικόνας του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος. Η σημερινή νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκάστρου είναι η 21η στην Α1, έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες σε 23 αγωνιστικές.

Η απίστευτη σύγχυση και το απαράμιλλο πάθος!

Ότι και να πει κανείς για τον φετινό Αχιλλέα Νεοκάστρου είναι λίγο… Η ομάδα που πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, φέτος ταλανίζεται από μία σειρά προβλημάτων, που δεν αφήνουν σε…ησυχία τον σύλλογο και δημιουργούν απίστευτη σύγχυση στο υπάρχον ρόστερ. Οι “ασπρόμαυροι” παρουσιάστηκαν σήμερα στο γήπεδο με μόλις 10 ποδοσφαιριστές και όπως μαρτυρά η εικόνα του πάγκου στη φωτογραφία παραπάνω, ο Αντώνης Νησελίτης δεν είχε τις επιλογές που θα του επέτρεπαν να “χτυπήσει” τον αντίπαλο του. Ο Γιάννης Βαλδήρ, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο και οι 10 παίκτες που υπήρχαν στη διάθεση του κόουτς, έπρεπε να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη ομολογουμένως αποστολή τους.

Ωστόσο, για ακόμη ένα παιχνίδι, οι πρωταθλητές απέδειξαν πως έχουν…τσαγανό και πως παρά τα προβλήματα, μπορούν και κοντράρουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά που και σήμερα έδειξαν πως “σφύζουν” από πείσμα και φιλότιμο…

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Εκτός του αριθμητικού πλεονεκτήματος για 90 λεπτά, ο ΠΑΟΚ διέθετε τις λύσεις για να διασπάσει την άμυνα του Αχιλλέα. Με πολλές πάσες και συνεχείς πλαγιοκοπήσεις, δημιούργησε “ρήγματα” στα μετόπισθεν και έφτασε τελικά το σκορ στο εμφατικό 6-2. Εντούτοις, ο Αχιλλέας είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, προηγήθηκε στο σκορ με τον ανεβασμένο Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο, ωστόσο τόσο η κούραση όσο και το πάθος που έβγαλαν σταδιακά οι γηπεδούχοι, έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Λεπτό προς λεπτό

7′ ΓΚΟΛ! Γύρισμα του Τοπαλίδη για τον Κατσιγιαννόπουλο, πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του (0-1).

8′ Πάσα του Λευτέρη για τον Γιώργο Κίτσα, σουτ στην κίνηση και εντυπωσιακή απόκρουση του Δημόπουλου σε κόρνερ.

13′ Σουτ του Θανάση Κίτσα, λίγο άουτ.

16′ Λάθος γύρισμα του Κοτζαχρήστου προς τα πίσω, επωφελείται ο Γιώργος Κίτσας, το σουτ όμως που επιχειρεί περνά άουτ.

17′ Σουτ του Τοπαλίδη από δεξιά, άουτ.

19′ Επέλαση του Γιώργου Κίτσα, περνά και τον Δημόπουλο, το πλασέ του όμως ανακόπτεται από τον Μηλιώτη και αφού βρει το δοκάρι περνά κόρνερ.

20′ Ατομική ενέργεια του Ζωγράφου, το σουτ που επιχειρεί περνά άουτ

23′ Πάσα του Γιώργου στον Θανάση Κίτσα, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δημόπουλος

25′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Λαδά με στόχο τον Θανάση Κίτσα, αυτός φαίνεται πως κάνει σέντρα όμως η μπάλα καταλήγει στο “Γ” της εστίας του Δημόπουλου (1-1)

30′ Σουτ του Ζωγράφου από το ύψος του πέναλτι αποκρούει ο Δημόπουλος, το ριμπάουντ ο Γιώργος Κίτσας, νέο σουτ άουτ.

32′ Εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Καφέ, κεφαλιά του Μηλιώτη λίγο άουτ

37′ Εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Κίτσα, κεφαλιά του Νουσιόπουλου λίγο άουτ

38′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Βρεττού στον Γιώργο Κίτσα, σουτ του τελευταίου και στην προσπάθεια τους να διώξουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα (2-1)

40′ Κίτρινη κάρτα Μπουκλάς

41′ Εκτέλεση φάουλ του Τεπετού, με υπερένταση ο Βρεττός σε κόρνερ

45′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα, περνά και τον Δημόπουλο για το 3-1

53′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη πάσα του Θανάση για τον Παναγιώτη Κίτσα, δυνατό σουτ του τελευταίου και το 4-1 για τον ΠΑΟΚ

55′ Πολύ δυνατό σουτ του Πίσιου, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα πόδια του Βρεττού για να καταλήξει κόρνερ.

58′ Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ, κεφαλιά του Κατσιγιαννόπουλου λίγο άουτ.

75′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Πίσιου για τον Κατσιγιαννόπουλο, σουτ του τελευταίου και μειώνει για την ομάδα του (4-2)

76′ Γέμισμα του Παναγιώτη με στόχο τον Γιώργο Κίτσα, τετ-α-τετ με τον Δημόπουλο η μπάλα άουτ.

79′ Εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Κίτσα, κεφαλιά του Νουσιόπουλο στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Κίτσας στέλνει τη μπάλα άουτ.

80′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Στεργιόπουλου για τον Βρεττό και ο τελευταίος από κοντά κάνει το 5-2

81′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα και απέναντι από τον Δημόπουλο κάνει το 6-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Βρεττός, Κίτσας Λ. (54′ Θεοδώρου Κυρ.), Λαδάς, Νουσιόπουλος, Μπουκλάς (56′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Π., Ζωγράφος, Τζέπης, Πατατούκας (32′ Βρεττός), Κίτσας Θ., Κίτσας Γ.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος, Αράπος, Καλφούντζος, Μηλιώτης, Πίσιος, Καφές, Τεπετός, Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος

*Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Σάκης Παγγούρας βράβευσε τον πρωταθλητή του TAE KWON DO, Κωνσταντίνο Χαμαλίδη από την Αλεξάνδρεια, πρωταθλητή στο Παγκόσμιο Meeting G2 που έγινε πρόσφατα στο Τρέλεμποργκ της Σουηδίας. Παρόν και ο πατέρας και προπονητής του Κώστα, κ. Γρηγόρης Χαμαλίδης ο οποίος ήταν πανευτυχής και ιδιαίτερα υπερήφανος για τη σημερινή βράβευση.

Φωτ.από Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected