Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανοιχτό παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”

50d0dfe335064a411c2277d01f092d0d_LΟ ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» και απειλεί να «σπάσει» το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου (22/2, 19.30, onsports, Nova) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί επιθυμούν να δυσκολέψουν τους «ερυθρόλευκους» με τη βοήθεια του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών λίγες ημέρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δίχως πέντε ο ΟΦΗ

Στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζει ο Σα Πίντο ο οποίος πήρε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην αποστολή. Ο Μιλιάζες θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στους Πειραιώτες, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ οι Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ, όλα δείχνουν ότι ο Μίρνες Σίσιτς θα πάρει φανέλα βασικού με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να μένει στον πάγκο.

 Ξεκουράζει τους βασικούς ο Μίτσελ

Την απόφαση να αφήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του πίσω ούτως ώστε να είναι ξεκούραστοι στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2, 21.45) πήρε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ντομίνγκεζ, Εντινγκά, Μανιάτη, Μαρκάνο και Ολαϊτάν, ενώ επίσης θα απουσιάσουν οι τραυματίες, Βαλντέζ, Σιόβας, Κάρολ και Τόρες.Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Ίβηρα προπονητή ο οποίος ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό Βέργο: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected