Super League 1

Super League – Φίλεψε…σουβλάκια στον Αστέρα!

94dfd2bc8818eb65c68aa87a73417dbd_LΔεύτερη σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, που μετά τον Ατρόμητο, επιβλήθηκε και του Αστέρα Τρίπολης με 3-1, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Οι Βοιωτοί έπαιξαν με πάθος και σχέδιο και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, ενώ το πέναλτι και η αποβολή του Κυριακόπουλου δυσκόλεψαν το έργο του Αστέρα.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Λεβαδειακός, ο οποίος μόλις στο 7’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Καπό. Οι Αρκάδες δεν έδειχναν να πατούν καλά στο παιχνίδι και αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Αν και είχε ο Αστέρας την κατοχή της μπάλας, οι γηπεδούχοι έβγαιναν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις και ειδικά με τους Μάντζιο και Καπό να αναγκάζουν τον Μπαντή σε καίριες επεμβάσεις. Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τον Βεργέτη, με τον Ουσέρο να αποχωρεί τραυματίας στο 25’.

Στο 37’ ο Μάντζιος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κυριακόπουλο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Κύζας έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον νεαρό αμυντικό. Ο Μάντζιος ευστόχησε και έκανε το 2-0 για τον Λεβαδειακό. Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσε σε 2-1 χάρη σε κεφαλιά του Ντε Μπλάσις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες, αν και με παίκτη λιγότερο πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Εντό και Μπαράλες. Οσο περνούσε η ώρα, ο Λεβαδειακός ισορροπούσε και στο 82’ ο Μιλοσάβλιεβ κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του, γράφοντας το 3-1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι Βοιωτοί πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (60’ Ροτζέριο), Μάντζιος (46’ Καπό), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (90’ Μάγκας)

Αστέρας Τρίπολης : Μπαντής, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Σέτι (75’ Βάλντο), Τσαμπούρης, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο (25’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40’ Κοντοές), Μπαράλες

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected