Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ντέρμπι παραμονής στη Ριζούπολη

e1e5ef52e921c4fe19affdca648160e3_LΟ Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη (17.15, onsports, Nova) τον Πανιώνιο στο ντέρμπι της προσφυγιάς, αλλά και σ’ ένα παιχνίδι «κλειδί» για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το τρίποντο που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούν το διπλό που θα τους φέρει σε ακόμα καλύτερη θέση, στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο των «κυανέρυθρων».

Εκτός ο Λουσέρο

Με ένα αλλά σημαντικό πρόβλημα θα παραταχτεί ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντριάν Λουσέρο ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή ο οποίος έχει αναμορφώσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβας, Γουμάγιας, Πετρόπουλος, Άμπροουζ, Χατζηζήσης, Γκουέλα, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Τσοκάνης, Άλβαρεζ.

Μοναδικός απών ο Κουλουχέρης

Την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Πανιωνίου θα πραγματοποιήσει απόψε (22/2) ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος είχε τιμήσει τη φανέλα του Ιστορικού και ως ποδοσφαιριστής πριν από περίπου 30 χρόνια. Ο «Αναστό» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ευθύμη Κουλουχέρη ο οποίος είναι τραυματίας. Αναλυτικά η αποστολή των «κυανέρυθρων»: Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Ανέστης, Καμπάνταης, Πάνος, Κωτσαλάς, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected