Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Οι λυγμοί του Μπουγαΐδη και το «πέστε κάτω» του Σκόρδα!

Το αμφισβητούμενο γκολ του Βάσκο Φαΐσκα με το οποίο ο Πλατανιάς πήρε προβάδισμα επί του Άρη (2-1 στο 77′) εξόργισε τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων», αλλά και τους ανθρώπους του πάγκου των Θεσσαλονικέων, που την… έπεσαν στον πρώτο βοηθό, Γουργιώτη, που κατακύρωσε το γκολ.

Ο βοηθός του Μάνταλου περικυκλώθηκε από τους «κίτρινους» και χρειάστηκε να επέμβουν τα ΜΑΤ (!), αλλά και ο ίδιος ο ρέφερι για να τους απομακρύνει από τον Γουργιώτη, τον οποίο είχαν κολλήσει στο κάγκελο!

Ο Μάνταλος διέκοψε το ματς για λίγα λεπτά και πήγε στη φυσούνα. «Εγώ έτσι δεν συνεχίζω. Αν δεν ηρεμήσουν, εγώ δεν ξαναβγαίνω» έλεγε…

Την ίδια ώρα ο Σούλης Παπαδόπουλος πήγε στον Άγγελο Αναστασιάδη και του είπε: «Αγγελε, είναι έγκλημα, το βλέπει ο Θεός» με τον Αναστασιάδη να του απαντά «δεν το είδα» και τελικά να τον ηρεμεί…

Με το που ηρέμησαν τα πνεύματα και ξαναβγήκε ο Μάνταλος από τη φυσούνα απέβαλλε δυο ποδοσφαιριστές του Αρη.

Τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη που ξέσπασε σε λυγμούς και τον Τάσο Μπακασέτα. Οταν αποβλήθηκε ο Μπουγαΐδης πήγε στον Άγγελο Αναστασιάδη και του είπε: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ ο βοηθός όταν κάνει την προσευχή του. Θα ρίξουν όλο το φταίξιμο ξανά σε μένα, θα ρίξουν μια ομάδα που δεν μπορούν να βγάλουν άκρη» έλεγε περίλυπος.

Έκπληκτος είχε μείνει κι ο Μπακασέτας που ορκιζόταν ότι δεν είχε κάνει τίποτα και κακώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα…

Κάπου εκεί πήρε τη σκυτάλη ο Λάμπρος Σκόρδας, που όντας στον πάγκο του Άρη, σαν άλλος Πέτρος Στάθης (10/1/2001 στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακό με διαιτητή τον Ποντίκη) ζήτησε από τους παίκτες του Άρη να πέσουν κάτω!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έγινε έξαλλος μ’ αυτήν την απόφαση και το πήρε πάνω του! Ο προπονητής του Άρη έδειξε αντρίκεια στάση και ζήτησε από τους παίκτες του να μην παραδοθούν…

«Μην το κάνεις αυτό πρόεδρε, θα γίνει ό,τι έγινε με τον Πιερικό». Παπαδόπουλος και Τάτος φώναζαν στους παίκτες του Άρη: «Μην ακούτε τίποτα, παίξτε σαν άνδρες». Όλα αυτά την ώρα που ο Κρίστι Βανγκέλι (προφανώς) είχε ακούσει την υπόδειξη του Σκόρδα και είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, με το ματς να έχει διακοπεί. Αξιοσημείωτο ότι ο Αρης είχε τη δυνατότητα να κάνει άλλη μία αλλαγή.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected