Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ με “τούβλο” Κάτσε!

973144Ο Αλβανός μέσος με φωτοβολία στο 62′ έβαλε “φρένο” στα όνειρα των Κομοτηναίων για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, όμως ο Βούκιτς με δύο γκολ σε δύο λεπτά του έκλεψε τη δόξα.

Πέτυχε το διπλό στόχο του ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πανθρακικό, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπενφίκα. Ο “Δικέφαλος” κατάφερε να κερδίσει τους τρεις βαθμούς σχετικά εύκολα (ας όψεται ο κεραυνός του Κάτσε στο 62′) και παράλληλα να ξεκουράσει και παίκτες στη διάρκεια του αγώνα (Λίνο).

Βέβαια, η εικόνα του αγώνα δεν δικαιολογεί το τελικό 3-0, έλα όμως που ο Ζβόνιμρ Βούκιτς είχε κέφια και σημείωσε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Ο Σέρβος ήταν αυτός που άλλαξε την μεσοεπιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος (στο πρώτο αδυνατούσε να επιτεθεί κάθετα) και έβγαλε την ομάδα του από τη… βαρεμάρα των πρώτων 45 λεπτών.

Ο “Δικέφαλος είχε, εξάλλου, πολύ καλή αμυντικά εικόνα, απέναντι όμως σε μία ομάδα που δεν έδειχνε ιδιαίτερη σπουδή να παίξει επίθεση και αρκέστηκε στις καλές εντυπώσεις μέχρι το γκολ του Κάτσε.

Ο αγώνας έκλεισε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην κερκίδα να απαιτούν διπλό στο “Εστάντιο Ντα Λουζ”!

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Βλάσσης (Λασιθίου)

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Λίνο (66′ Ινσαουράλδε), Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κάτσε, Λάζαρ (46′ Βούκιτς), Νάτχο, Λούκας, Στοχ (61′ Σαλπιγγίδης), Χούσεν

Πανθρακικός : Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Χρήστου, Καθάριος (71′ Χασομέρης), Ρομέου, Σαμπάτ (82′ Μολίνα), Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ

Γκολ: Κάτσε 62′, Βούκιτς 85′, 86′

Κίτρινες κάρτες: Σκόνδρας 54′-Καθάριος 40′, Σαμπάτ 55′

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected