Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Καταιγιστικός Παναιγιάλειος, “σκόρπισε” την Παναχαική!

20407a4b0fed0861579a09210f830a49_LΘρίαμβος για τον Παναιγιάλειο που σε ένα επεισοδιακό ματς επικράτησε 4-0 της Παναχαϊκής και έφτασε στους 36 βαθμούς και την 3η θέση στον Νότιο Όμιλο της FootballLeague

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Αχαΐας, αφού ο Παναιγιάλειος έκανε… πάρτι απέναντι στην Παναχαϊκή, σε ένα επεισοδιακό ματς το οποίο καθυστέρησε να αρχίσει κατά 45 λεπτά. Η αιτία ήταν το… μπλόκο που δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Πατρινών στο Αίγιο, από οπαδούς των γηπεδούχων. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και η χρήση χημικών για να φτάσει τελικά η Παναχαϊκή στο γήπεδο, με τους Πατρινούς να είναι έξαλλοι με όλα όσα έγιναν πριν τον αγώνα. Μάλιστα, τα πούλμαν με τους οπαδούς των «ροσονέρι» δεν επετράπη να φτάσουν στο γήπεδο και γύρισαν στην Πάτρα, με τον αγώνα να ξεκινά τελικά στις 18:45 αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αφού το ντέρμπι ξεκίνησε, η ατμόσφαιρα πλέον από πολεμική είχε γίνει εντυπωσιακή από τους 3000 οπαδούς του Παναιγιάλειου και τους περίπου 250 μεμονωμένους της Παναχαϊκής. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα, κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα στο 36’ με φοβερό γκολ του Μπούνα μετά από λάθος του Λαμπάκη, ενώ άπαντες στο Αίγιο «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Πλέγα, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο καθώς μετά από σύγκρουση με τον Ακπαρίδη του γύρισε η γλώσσα και έμεινε για αρκετή ώρα αναίσθητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Παναχαϊκή, αφού ο Παναιγιάλειος ήταν… ασταμάτητος και στο 47’ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Μπουρλάκη, ενώ κατάφερε στο 74’ με τον Μπουρλάκη και στο 79’ με τον Ουρτάδο να φτάσει στο 4-0 και να πετύχει την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας του σε ντέρμπι με την Παναχαϊκή!

Παναιγιάλειος : Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ουρτάδο (84′ Παπαδόπουλος), Κοιλιάρας, Νάστος, Μπουρλάκης (60′ Χρυσοφάκης), Μπούνας, Ατματζίδης (81′ Σταμόγιαννος).<

Παναχαϊκή : Λαμπάκης, Λίτσης (63′ Αποστολόπουλος), Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Πλέγας (45′ λ.τ. Ντα Κόστα), Κιάσσος, Μπαλού (34′ λ.τ. Φούφουλας), Πάτο, Φατιόν, Βιγιαφάνε.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected