Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ουκρανία – Πολύ κοντά στο…λουκέτο η Μέταλιστ!

metalist1111Πολύ κοντά στην διάλυση βρίσκεται η Μέταλιστ όπως αποκάλυψε ο πρώην πλέον προπονητής της, Μίρον Μάρκεβιτς. Η Ουκρανική ομάδα είναι θύμα της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, ενώ η διοίκηση της έχει μεταβεί στο εξωτερικό.

Ο 63χρονος τεχνικός ομάδας Μίρον Μάρκεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως δεν θα αντέξει να την δει να διαλύεται. “Από την επόμενη εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι. Θα συμπληρωθούν τρεις μήνες χωρίς να έχουν πληρωθεί και μπορούν να φύγουν. Η κατάσταση είναι δραματική. Μίλησα με τα παιδιά, τους είπα ότι παραιτούμαι και ότι προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν μπορώ να δω την ομάδα να διαλύεται και γι’ αυτό φεύγω. Δεν αντέχω να δω το τέλος.

Οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουν, αλλά δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό. Ημασταν στην Ισπανία σε προετοιμασία και όλα τα παιδιά έδειχναν μεγάλη θέληση. Αλλά τα προβλήματα είναι πάρα πολλά στον σύλλογο και δεν είναι μόνο τα οικονομικά”, ήταν μερικές μόνο από τις δηλώσεις του Μάρκεβιτς, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς για την απόφασή του.

Τα μέλη του ΔΣ της Μέταλιστ φέρονται να έχουν φύγει από την Ουκρανία μετά τις αναταραχές που επικρατούν στην χώρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος Σεργκέι Κουρτσένκο θεωρείται «παιδί» του συστήματος Γιανουκόβιτς, αφού φέρεται να είναι κολλητός του μεγάλου γιου του πρώην προέδρου, του Αλεξάντερ Γιανουκόβιτς και «προστατευόμενος» αρκετών μελών της πρώην κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ποδοσφαιριστές της Μέταλιστ είναι τρεις μήνες απλήρωτοι, όταν τρεις μήνες διαρκούν και οι διαδηλώσεις στη χώρα.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected