Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Εκπλήξεις από Σάντος!

1e836ac53e2a6197ad03100a5e57a5ae_L

Την Παρασκευή (28/2) ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» για τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (5/3) με την ασιατική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και επιφύλαξε μερικές εκπλήξεις.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους δύο τερματοφύλακες που εμπιστεύτηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ και συγκεκριμένα τους Ορέστη Καρνέζη και Μιχάλη Σηφάκη. Αντίθετα, δίνει την ευκαιρία στους Παναγιώτη Γλύκο και Αλέξη Τζόρβα, ενώ επιστρέφουν και οι Γιάννης Φετφατζίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Γλύκος (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Απόλλων), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Παπαδόπουλος (Ατρόμητος).

*onsports.gr

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 19ης αγωνιστικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected