Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδος – “Επίθεση” στον Σάντος μέσω facebook!

pegasus_o_1041_105824518_type11291Επίθεση στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Φερνάντο Σάντος εξαπέλυσε μέσω Facebook και με έμμεσο τρόπο ο αμυντικός της Βερόνα, Βαγγέλης Μόρας που παρότι κάνει εξαιρετική σεζόν στο Καμπιονάτο δεν βρέθηκε εκ νέου στις κλήσεις του Σάντος.

Με δεδομένη την απουσία του Σιόβα λόγω τραυματισμού και της ανετοιμότητας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Μόρας περίμενε πως ο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στους «εκλεκτούς» του για το φιλικό με τη Νότια Κορέα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο έμπειρος άσος έσπευσε να βγάλει την πικρία του που για πολλούς είναι δικαιολογημένη στο Facebook.

«Ότι και να πω λίγο(ς) είναι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπειρος άσος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποστολής όντας πικραμένος.

Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος πάντως στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μόρα. «Έχουμε πολλούς, όπως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Είναι ο Σιόβας, ο Αβραάμ, ο Μόρας, ο Μαλεζάς και άλλοι. Μιλάμε όμως για ένα φιλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected