Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Λεβαδειακός (4-1) Στο 67′ ο Βασιλακάκης, για 90′ ο Μουλόπουλος

c52891aa49362bcddff6892b5624f527_L

Βαθιά «ανάσα» πήρε βαθμολογικά η Ξάνθη που επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-1 και έφτασε τους 32 βαθμούς, με τους Βοιωτούς να μένουν στους 30. Οι Ακρίτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά κι ευτύχησαν μόλις στο 3’ να ανοίξουν το σκορ με τον Σολάρι να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Μάνταλου. Στη συνέχεια το ματ είχε ρυθμό, ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη, αλλά οι καλές φάσεις έλειψαν μπροστά από τις δυο εστίες.

Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο το ξεκίνημα ήταν ανάλογο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 47’ ο Κώτσιος ανέτρεψε τον Κάλβο στην περιοχή και ο Σολάρι που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε γράφοντας το 2-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο 75’ με κεφαλιά του Γεωργίου μείωσαν δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά κατάφεραν μετά το 80’ να «καθαρίσουν» το παιχνίδι καθώς στο 84’ ο Μαρίν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σολτάνι, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Σολτάνι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

SKODA Ξάνθη : Κυριακίδης, Μάρτινς, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Σολάρι (67′ Βασιλακάκης), Χοσέμι, Κάλβο (87′ Ράνος), Φλίσκας, Μάνταλος (80′ Μαρίν), Σολτάνι, Μπαξεβανίδης

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μάρτινς (70′ Μάντζιος), Κάπο (42′ Γιάντσης), Μιλοσάβλιεβ, Χαραλάμπους, Κώτσιος, Βαρέλα, Ορτέγκα, Γεωργίου, Πετράτσι (62′ Λυκογιάννης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected