Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για να αποφύγουν τους μπελάδες

ae7514a941d0963bd1f10b1fa02e8cc8_LΗ Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό (15:00, Onsports/Novasports 2) με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να μην έχουν… βαθμολογικούς μπελάδες στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι Ακρίτες των 29 βαθμών υποδέχονται τους Βοιωτούς των 30 και αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πιο βαθιά «ανάσα» τους λίγες «στροφές» πριν πέσει η αυλαία της φετινής Σούπερ Λίγκας. Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι ενώ ο Λεβαδειακός από το ένατο 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κι αρκετές απουσίες. Πίστη για το θετικό αποτέλεσμα υπάρχει και στα δυο «στρατόπεδα» και το παιχνίδι αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.

«Κομπλέ» η Ξάνθη

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Κεχαγιάς έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο ης 27ης αγωνιστικής της Super League. Το ευχάριστο για τον Νίκο Κεχαγιά είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (28/2) ο τεχνικός των Ακριτών ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς να «πονοκεφαλιάζει» με απουσίες, καθώς άπαντες «φώναξαν» παρών. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Κεχαγιά για το επικείμενο παιχνίδι είναι οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Τσέμα, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Σουάρεζ, Κάλβο, Τριάδης, Μαρίν, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος, Νάκας.

Κανονικά ο Μάντζιος

Παρών στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες ο 31 ετών φορ σε αντίθεση με τους Λαμπρόπουλο και Βούκσεβιτς. Ικανοποιημένος έμεινε εν μέρει από την προπόνηση του Λεβαδειακού την Παρασκευή (28/2) ο Σάββας Παντελίδης καθώς είδε με ανακούφιση τον Μάντζιο να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς. Ο 31 ετών επιθετικός των Βοιωτών ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του και παρά τις αρνητικές προβλέψεις τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του για το σαββατιάτικο (1/3) εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη για την 27η αγωνιστική.

Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμειναν οι Λαμπρόπουλος και Βούκσεβιτς με τον Παντελίδη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτη, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλο, Σκέμπη, Νικολακάκη, Κώτσιο, Γεωργίου, Λυκογιάννη, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ, Πέππα, Γιάντση, Μάντζιο, Ορτέγα και Καπό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected