Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 23ης αγωνιστικής

pregameΤο τριήμερο στη…μέση κόβει η αυριανή 23η αγωνιστική της Β Ερασιτεχνικής και οι 12 “μονομάχοι” προετοιμάστηκαν για ακόμη μία Κυριακή με πολλούς και σημαντικούς αγώνες. Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου, η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, έχει ρεπό στην αυριανή αγωνιστική με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε Άραχο και Μακροχώρι, όπου διεξάγονται οι πιο καθοριστικές αναμετρήσεις της Κυριακής.

O δεύτερος της κατάταξης Εθνικός Ράχης υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς και έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τη θέση του και ανάλογα τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται κοντά στη γραμμή ανόδου, να εξασφαλίσει από αύριο την επιστροφή του στην Α2 Ερασιτεχνική. Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΟ Μαρίνας, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Εθνικό και μεταβαίνει αύριο στους Γεωργιανούς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

Πολύ αμφίρροπο και καθοριστικό για τους δύο αντιπάλους ματς διεξάγεται στον Άραχο, όπου η τοπική Ποντιακή Νεολαία (αήττητη για 10 αγωνιστικές!) υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με στόχο την άνοδο. Ίδια εικόνα και στο Μακροχώρι, όπου η Ακαδημία υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας με μοναδικό στόχο για αμφότερους τη νίκη που θα τους κρατήσει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.

Μόνο τη νίκη θέλει και ο ΜΑΣ Βεργίνας, που μεταβαίνει στον Τρίλοφο για να αντιμετωπίσει τον Ερμή ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της ΑΕ Κυδωνέας με τον ουραγό Μακεδονικό Επισκοπής. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 23ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Κυδωνέας – Μακεδονικός Επισκοπής  (5-3)

Εθνικός Ράχης – ΑΕ Σφηκιάς  (4-1)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Μακεδονικός Πλατάνου  (3-3)

Ηρακλής Γεωργιανών – ΑΟ Μαρίνας  (0-7)

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΣ Πατρίδας  (2-0)

Ερμής Τριλόφου – ΜΑΣ Βεργίνα  (1-2)

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected