Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Η πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ!

No 677566Μετά και το 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ, χθες (1/3) οι ελπίδες του Άρη για παραμονή στην Super League είναι πλέον μόνο μαθηματικές και όπως φαίνεται οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να αποδέχονται την σκληρή πραγματικότητα.

Υστερα από τις χθεσινοβραδινές φήμες περί αποχώρησης της διοίκησης Σκόρδα, η ΠΑΕ Άρης έλυσε την συνεργασία της με τον Γιάννη Παπαδόπουλο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ελληνας μέσος έχει αποδεχθεί την καλή πρόταση που του έκανε η Κρακοβία και έτσι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε προσπάθεια ώστε να αλλάξει γνώμη στον συνεπώνυμό του, όμως ο τελευταίος δεν πείστηκε και έτσι αποτελεί παρελθόν από τους κίτρινους.

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Να σημειωθεί ότι παρά την ποιότητα του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να προσφέρει στον Άρη και στα περισσότερο παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε, παρουσιάστηκε πολύ κατωτέρος των απαιτήσεων.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο παίκτης ουσιαστικά είχε αποτελέσει παρελθόν από τους κίτρινους από την Παρασκευή, ωστόσο η ΠΑΕ περίμενε το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ, προκειμένου να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected