Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Για ήρεμα…Κούλουμα!

975659ae5fbab86d6d460da78e7a77d0_LΠανιώνιος και Καλλονή κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη με στόχο να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πανιώνιος νίκησε μέσα στη Ριζούπολη την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1, ενώ η Καλλονή είχε ηττηθεί στην έδρα της Skoda Ξάνθη με 1-0.

Μόνος απών ο Καμπάνταης

Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την Καλλονή με στόχο να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 3-2, σ’ένα παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας από την οποία απουσιάζει ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Ανέστης, Πάνος, Αραβίδης και Κουλουχέρης.

Δίχως Καζάκη

Ο Βλάσης Καζάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι τιμωρημένοι Χωριανόπουλος και Μαρσέλο με τον Γιάννη Ματζουράκη να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά: Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Ζος, Γιορέντε, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Γιουκαρής, Μανούσος, Περόνε, Νιαμπούγιου, Ντάμπος και Κύπρου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected