Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – “Αποθέωση” για το fair play του Μόρα!

pegasus_o_1041_105824518_type11291Την αποθέωση από τα ιταλικά ΜΜΕ γνώρισε την Καθαρά Δευτέρα (3/3) ο διεθνής αμυντικός της Βερόνα, Βαγγέλης Μόρας για το απίστευτο fair play στο κυριακάτικο (2/3) ματς με την Μπολόνια (0-0).

Και τι ακριβώς έγινε; Ο Μόρας είχε μία ψιμαχία με τον Κριστάλντο της Μπολόνια. Οι δυο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ο συμπαίκτης των Κονέ, Χριστοδουλόπουλου του έδωσε γροθιά στο πρόσωπο.

Ο Ελληνας διεθνής δεν αντέδρασε, δεν ανταπέδωσε, ενώ δεν έπεσε ούτε στο έδαφος με αποτέλεσμα ο ρέφερι της αναμέτρησης να μην καταλάβει τι ακριβώς συνέβη δείχνοντας κάρτα και στους δυο ποδοσφαιριστές για την «κοκορομαχία»

Ο Μόρας, δηλαδή, είδε την κίτρινη κάρτα σε μία φάση που θα μπορούσε να κερδίσει την αποβολή του αντιπάλου του που θα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, έχει αποδειχτεί πως υπάρχει δικαιοσύνη… Ετσι δυο λεπτά αργότερα ο Κριστάλντο κτύπησε ξανά τον Ελληνα διεθνή με τον αγκώνα, ο ρέφερι τον αντιλήφθηκε, του έδειξε τη 2η κίτρινη και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Bhv05ViIYAE3tuL

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected