Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας – Το Pre Game του ιστορικού αγώνα (photo)

Η…καρδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Νομό Ημαθίας χτυπά την Τετάρτη 5/3 στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Ο πρωτοπόρος και τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα, κοντράρεται με την…γειτόνισσα ΑΕ Καψόχωρας, το ρόστερ της οποίας θεωρείται από τα πλέον ποιοτικά της κατηγορίας ενώ “τρέχει” ένα εξαιρετικό σερί τους τελευταίους δύο μήνες όντας αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το Imathia Sports News, βρέθηκε σήμερα στην Αλεξάνδρεια για να καταγράψει τις τελευταίες στιγμές των ποδοσφαιριστών πριν το μεγάλο ματς, που αποτελεί μία ιστορική αναμέτρηση για αμφότερες τις ομάδες, αγωνιζόμενες για πρώτη φορά σε τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μαύρο” από ΑΕ Καψόχωρας…

Δυστυχώς, οι φίλοι της ΑΕ Καψόχωρας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πως νιώθουν και πως προετοιμάζονται προπονητής και παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να απαγορέψει την προβολή του υλικού από τη σημερινή προπόνηση που δώσαμε το παρόν. Αιτίες ουσιαστικά είναι δύο, καθώς η διοίκηση της ομάδας ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ προπονητή και παικτών ενόψει τελικού, με την αιτιολογία πως θα πρέπει να είναι ήρεμοι ενόψει της αναμέτρησης. Η δεύτερη αιτία (που προτάθηκε πρώτη στη σχετική συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο) είναι το γεγονός πως το Imathia Sports News δεν πήρε την απαραίτητη άδεια από τον Υπεύθυνο Τύπου της ομάδας για τις σημερινές συνεντεύξεις (παρόλο που συναντηθήκαμε στο γήπεδο πριν εισέλθουμε σε αυτό) που αφορούσαν αποκλειστικά το πως νιώθουν οι ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης.

Για την ιστορία, στην κάμερα μίλησαν οι Χρήστος Τερζίδης (προπονητής και κάτοχος του θεσμού ως ποδοσφαιριστής), Κυριάκος Καρασαββίδης (έχει αγωνιστεί σε 5 τελικούς(!) και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η άποψη του), Βαλάντης Γρηγοριάδης (“αποκάλυψη” της ομάδας φέτος και προέρχεται από την ομάδα που είχε έδρα το γήπεδο που διεξάγεται ο τελικός) και Διονύσης Κωστόπουλος (πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος).

Εμείς θα θέλαμε από την πλευρά μας να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους αναγνώστες αλλά και τους φίλους της ΑΕ Καψόχωρας που θα θέλανε να ενημερωθούν σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τις αποφάσεις της διοίκησης…

Στο “κλειστό” η προπόνηση του ΠΑΟΚ, “ντόπες” από Παγγούρα”

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο που βρίσκεται πλησίον τις σιδηροδρομικές γραμμές, όπου έλαβε χώρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Παρουσία όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών, ο Σάκης Παγγούρας έκανε έναν μίνι απολογισμό της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στη συνέχεια μίλησε για τον επερχόμενο τελικό με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας. Στη συνέχεια, ακολούθησε η προπόνηση, που περιελάμβανε και διπλό στο τερέν του χάντμπολ (φωτ).

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του “δικεφάλου” ο Λάζαρος Μουρατίδης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ωστόσο, ο έμπειρος αμυντικός (όπως δήλωσε και στην κάμερα του Imathia Sports News και θα δείτε αργότερα) θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό.

Στην κάμερα μίλησαν επίσης ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Κίτσας αλλά και ο προπονητής Σάκης Παγγούρας, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected