Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Το πρώτο τεστ για Βραζιλία

566ff80674c02e1947cda3c94e04b391_LΤην ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα σε αντίπαλο… όμοιο με την Ιαπωνία έχει την Τετάρτη (5/3) το απόγευμα στις 19:00 (Onsports, Mega, OTE Sport) η Εθνική Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα τεθεί αντιμέτωπο με τους Ασιάτες, στην προσπάθεια του Φερνάντο Σάντος να… προσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, όπου η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία.

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, έχοντας καλέσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει μέρος στα παιχνίδια μπαράζ με την Ρουμανία.

Η αποστολή της Ελλάδας: Γλύκος, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Κονέ, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Μήτρογλου, Δημ. Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Από την πλευρά τους, οι Ασιάτες έρχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο να… προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά δεδομένα, μια και στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ θα αντιμετωπίσουν Βέλγιο και Ρωσία.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected