Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελπίδων – Δεν υπάρχει αυτή η ανατροπή!

30ad9da73c0edbfa825c2438d86871a0_LΑν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 και έπαιζαν με 9 παίκτες από το 25’ οι Ελπίδες πήραν τη νίκη με 2-1!

Αγωνιζόμενη για πάνω από μια ώρα με δυο παίκτες λιγότερους η Εθνική Ελπίδων κατάφερε να ολοκληρώσει τον άθλο της και να πάρει τη νίκη επί της Τουρκίας με 2-1 και παράλληλα προβάδισμα για την πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013/15. Στο γήπεδο της Κατερίνης λοιπόν όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν πάνω από 4.000 φίλαθλοι στις εξέδρες οι Ελπίδες βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 9’ ο Πορτογάλος ρέφερι, Σοάρες, έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου στον Τσαγκιράν αποβάλλοντας μάλιστα με κόκκινη κάρτα τον πρώτο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπασάν ευστοχώντας, ενώ στο 25’ η Ελπίδων έμεινε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Κίτσιου μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ερντογάν. Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στάθηκε άτυχη το 29’ όταν μετά από προβολή του Καρέλη ύστερα από σέντρα του Μαυρία η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Οζέρ.

Ωστόσο, στην επανάληψη η Εθνική ισοφάρισε στο 62’ με τον Καρέλη να νικάει τον πορτιέρο των Τούρκων με ψηλοκρεμαστό σουτ και κατάφερε να ολοκληρώσει την επική ανατροπή όταν στο 89’ ο Λυκογιάννης έκανε την ασίστ στον Μπουχαλάκη που με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-1 δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στις Ελπίδες.

Ελλάδα : Διούδης, Κίτσιου, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Μπάλλας, Λαγός, Μαυρίας (76΄ Βέλλιος), Κολοβός (66΄ Μπουχαλάκης), Καρέλης, Γιαννιώτας (46΄ Λυκογιάννης)

Τουρκία : Οζέρ, Τσορεκτσί, Μπερμπέρ (60΄Τσιφτσί), Τσαλίκ, Αϊχάν, Ουτσάν (70΄ Ντεμιρσί), Μπάσαν, Κάρα (77΄ Ουνάλ), Τσαγκιράν, Οζιακούπ, Ερντογάν

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected