Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 25ης αγωνιστικής

The_Guide_Pregame_for_Twitter

Λίγα 24ωρα μετά την διεξαγωγή του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας και την κατάκτηση του τροπαίου από την εντυπωσιακή ΑΕ Καψόχωρας, επιστρέφουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής για την Α1 Ερασιτεχνική. Η μάχη επικεντρώνεται πλέον στην ουρά της βαθμολογίας, όπου αρκετές είναι οι ομάδες που εμπλέκονται σε…σενάρια υποβιβασμού και παραμονής στην κατηγορία. Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής (7/3/2014) αγωνιστικής :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης : Στην…πεζή πραγματικότητα επιστρέφει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Σάκη Παγγούρα να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την τυπική κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Η ήττα από την ΑΕ Καψόχωρας και η απώλεια του πρώτου από τους τρεις φετινούς στόχους “πλήγωσε” το γόητρο των παικτών του δικεφάλου, οι οποίοι οφείλουν να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, η “βυσσινή” ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της για τη σωτηρία και στον αυριανό αγώνα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την κούραση και την κακή ψυχολογία των αντιπάλων, ώστε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου.

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης : Πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους, παρά το γεγονός πως αμφότεροι παρουσιάζονται χωρίς στόχους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της σ. Οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν ανοιχτά, χωρίς σκοπιμότητες και καιρού επιτρέποντος οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο της Χαρίεσσας θα απολαύσουν γκολ και θέαμα.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου: Μονόπλευρο και εδώ το ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για τους βαθμούς, όντας σε δυσχερή θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Οι “κυανόλευκοι”, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, θα επιδιώξουν να πετύχουν την 16η νίκη τους στο πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο πλέον την διατήρηση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάκης Παπαδίνας ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βουτσικίδη και Καρολίδη που αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και την ίδια ώρα ελπίζει σε στραβοπάτημα των αντιπάλων του για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

δείτε στιγμιότυπα από την περσινή αναμέτρηση

Ατρόμητος Διαβατού  – Αχιλλέας Νεοκάστρου : Με μοναδικό στόχο το “διπλό” μεταβαίνει στο Διαβατό ο πρωταθλητής Αχιλλέας Νεοκάστρου. Το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, έφερε σε δυσμενή θέση την ομάδα και άπαντες στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο θα επιδιώξουν τη νίκη σε μία δύσκολη ωστόσο έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν ο βασικός του αντίπαλος στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πλέον στο…κατόπι του Αχιλλέα Νάουσας για την τρίτη θέση, μοναδικός πλέον στόχος για το σύνολο του Μάκη Γιαννόπουλου.

δείτε στιγμιότυπα από ματς της περσινής περιόδου

Νηρέας Βέροιας  – ΑΕ Καψόχωρας : Τα…μεθεόρτια της μεγάλης κατάκτησης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας απολαμβάνει εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη, που πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι παίκτες της Κυπελλούχου απέδειξαν πως έχουν το απαιτούμενο “μέταλλο” για τέτοιου είδους παιχνίδια και παρά τις αντίθετες προβλέψεις, σήκωσαν την πολυπόθητη κούπα! Στον αυριανό αγώνα με τον Νηρέα Βέροιας ο τεχνικός των “κοκκινόμαυρων”  θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος, αλλά και να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Παλαιού Σκυλιτσίου, με τον τοπικό Άρη να δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από τη δύσκολη έδρα του Νεοκάστρου και αν καταφέρει να επιβληθεί και του εντυπωσιακού φέτος Μέγα Αλέξανδρου, θα κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για την παραμονή. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου προέρχεται από την πρώτη ήττα μετά από 7 αγωνιστικές, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείγμα της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται φέτος στους “πράσινους”.

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Ακόμη πιο ασφαλής νιώθει πλέον ο Άτλας, καθώς με τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας φτάνει τους 38, συγκομιδή αρκετά ικανοποιητική για την οριστική σωτηρία της ομάδας του Νίκου Ξανθόπουλου.

Εθνικός Κλειδιού – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μεγάλη ευκαιρία για τους “μπλε” η αυριανή αναμέτρηση και ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη μαθηματική παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη, που πέτυχε πολύ σημαντική στην έδρα του “ανταγωνιστή” Απόλλων Αγίου Γεωργίου, με νίκη αύριο κόντρα στην αδύναμη Νέα Γενεά Νικομήδειας φτάνει τους 37 βαθμούς και μόνο με…αυτοκτονία μπορεί να βρεθεί σε περιπέτειες.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 25ης αγωνιστικής, που ξεκινά μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  (3-0)

Νηρέας Βέροιας  – ΑΕ Καψόχωρας  (1-2)

Ατρόμητος Διαβατού  – Αχιλλέας Νεοκάστρου  (2-0)

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  (1-0)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (0-3)

Εθνικός Κλειδιού – Νέα Γενεά Νικομήδειας  (4-1)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης  (6-1)

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης  (1-3)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected