Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 6-0

images (3)Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση και έχοντας όλους τους παίκτες σε εξαιρετική μέρα, ο Αχιλλέας Νάουσας επικράτησε με το ευρύ 6-0 του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον τέταρτο Ατρόμητο Διαβατού που “σκόνταψε” με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Στην αντίπερα όχθη, οι “πράσινοι” παρά το γεγονός πως βρίσκονται σε δυσμενή θέση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο του αγώνα και με μόλις 13 παίκτες διαθέσιμους, έχασε φυσιολογικά από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν για την ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, που μπορεί στο πρόγραμμα που ακολουθεί να μεσολαβεί και το ρεπό με την ΑΕ Αλεξάνδρειας που θα πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο περιμένει πλέον και στραβοπατήματα των ομάδων που προηγούνται, ενώ ελπίζει και σε άνοδο του πρωτοπόρου μέσω των μπαράζ ώστε να “ελευθερωθεί” μία θέση για την παραμονή.

Το ματς

Οι “κυανόλευκοι” έδειξαν από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις τους και με συνεχόμενες επιθέσεις, πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα. Κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν δύο τέρματα σε δύο λεπτά (5′-6′) και να πάρουν σαφές προβάδισμα από νωρίς. Την αρχή έκανε ο Χάρης Παραστατίδης μετά από ωραίο γύρισμα του Σύγγα και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ντάτσης, που από μακρινή απόσταση νίκησε τον Σίμο.

Στο 35′ ήταν η σειρά του Νίκου Σύγγα να χριστεί σκόρερ (το 7ο στο φετινό πρωτάθλημα), σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος έκανε τρεις αλλαγές μαζί, ρίχνοντας στον αγώνα τους νεαρούς Σαμαρά και Κεφαλούδη, παρόλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στο ίδιο τέμπο, μαζί και η επιθετικότητα των γηπεδούχων.

Στο 61′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 με “δράστη” τον Πέτρο Μπράτση, για να έρθει ο Ντάτσης και πάλι στο 73′ να κάνει το 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Μπράτσης στο 89′, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι, παρόλο που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Καζεπίδης, Γκέτσος, Τσάλμας (46′ Κεφαλούδης), Ορδουλίδης (46′ Σαμαράς), Παπαπέσιος, Θεοδοσιάδης, Τουμαράς, Ντάτσης, Σακελλάρης, Σύγγας, Παραστατίδης (46′ Μπράτσης)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μιχαηλίδης, Τσιάτσος (85′ Ξενιτίδης), Μπαξεβάνης Δ.Ν., Παπαδίνας Αλ., Τσουλχάι, Μπαξεβάνης Δ.Γ., Μουχτάρης, Σπυριδωνίδης, Ορφανίδης (55′ Πράσσος), Παπαδίνας Αθ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected