Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μαγνησιακός 0-0

DSCN7937Ισόπαλη  αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, για τη 10η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με  σκορ 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Mαγνησιακού στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Παρόλο που οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό τέρμα. Η ανωτερότητα του Αγροτικού Αστέρα, άρχισε από τα πρώτα λεπτά, με πολύ καλή στιγμή το δυνατό σουτ της Σπυριδωνίδου στο 10′ αλλά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, των φιλοξενουμένων, η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανάλογη, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, για τον Αγροτικό Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τις γηπεδούχες και στο 73´ η Κιουτάχιαλη βρήκε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι,  μετά από πολύ καλό χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή.

Η απόδοση της ομάδας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών και δε βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Σιακαβάρα, Κακαλέ (53′ Φείμ), Στρίμπα, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (λτρ. 81′ Δούμου), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (65′ Τσαγκαλίδου).

Mαγνησιακός : Φέγγερ, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Κοσμοπούλου,  Σιδεροπούλου, Sela, Μίτα, Λιάκου, Λιάγκα (55′ Ξάνθη), Κατσιαβρία (88′ Ντοκούζη), Κουλοχιέρη.
*agrotikos-asteras.blogspot.gr]
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected