Super League 1

Super League – Για…σεντόνι ο Ατρόμητος! (vid)

8d959953c720fe978e8b16afcdbe46a1_LΣε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ατρόμητος τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επικρατώντας άνετα 4-0, έχοντας σε κέφια του Παπαδόπουλο, που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ…

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον εντός έδρας αγώνα του με τον Πανιώνιο ο Ατρόμητος έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον διεθνή φορ να νικάει τον Ανέστη για το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ιδανική για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου καθώς στο 22’ ο Νάστος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του τρίποντου. Με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει… ταχύτητα, το σκορ δεν έμεινε στο 2-0 για πολύ καθώς στο 26’ ο Παπαδόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες των «κυανέρυθρων» για θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με τους γηπεδούχους να έχουν αποβάλλει από νωρίς το άγχος και τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν ικανοί να αντιδράσουν, το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, καθώς στην επανάληψη οι Περιστεριώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Ούμπιντες στο 63’ για το τελικό 4-0 που φέρνει την ομάδα του Παράσχου στους 58 βαθμούς, με τον Πανιώνιο να μένει στους 31.

Ατρόμητος : Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66′ Γιαννούλης), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (84′ Κιβρακίδης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (75′ Φωτάκης)

Πανιώνιος : Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (64′ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (46′ Λάσνικ)


*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected