Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Βατανιακός – Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1) Για 21′ ο Τσιάμης

8df7ba68d3513e2eed4fb0289de351b7_LΖωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στη FootballLeague διατήρησε ο Βατανιακός μετά την εντός έδρας νίκη που σημείωσε επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-1.

Τον… λογαριασμό άνοιξε ο Βουτσιάς στο 14′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χατζιλάρι. Στο 47′ ο Μίλιτς μπήκε στη θέση του Αλεξίου και δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να βάλει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ. Μετά από γέμισμα προς την περιοχή της Αναγέννησης, ο Μίλιτς πρόλαβε την έξοδο του Χατζιλάρι και με σουτ έκανε το 2-0.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη κυρίως το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 72′. Ο Βατανιακός αγωνίζονταν με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Τροΐρης και η ομάδα είχε ολοκληρώσει από το 47′ και τις τρεις αλλαγές της. Η πίεση που άσκησε έφερε το γκολ της τιμής στο 81′ με τον Σάρρο.

Βατανιακός : Κουδουνάς, Νταντάμης (47′ Μπουζούκης), Γιαλαμίδης, Στούμπος, Εμμανουήλ, Αλεξίου (47′ Μίλιτς), Εμβούε, Λαζαρίδης, Βουτσιάς (30′ Γιαννούλης), Τροΐρης, Ποτουρίδης

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Χατζιλάρι, Αλέκου, Κυριακίδης, Μπαξεβάνος, Σάρρος, Ιορδανίδης (47′ Χατζηστεφάνου), Λυσίτσας, Λαμπάκης, Μπονγκ (62′ Κρινίτσας), Τσιάμης (21′Βάσσος), Καρτάλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected