Διάφορα

Πάτρα – Συγκλονισμένοι από το θάνατο γνωστής αθλήτριας

b2cfef1005470d787a8afa161aa3baf8_LΣοκ στην κοινωνία της Πάτρας αλλά και του ελληνικού αθλητισμού μετά τον θάνατο της 27χρονης κολυμβήτριας, Θεοδώρας Αντύπα, από πνιγμό σε κολυμβητήριο της πόλης.

Η άτυχη κοπέλα ήταν αθλήτρια του στίβου ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες κολυμπούσε στις ώρες κοινού στο «Α. Πεπανός», όταν άλλοι λουόμενοι διαπίστωσαν πως είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άμεσα ειδοποιήθηκε διασώστης που προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη αθλήτρια, με το ασθενοφόρο να φτάνει γρήγορα για να της κάνει ανάνηψη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο θάνατος της Θεοδώρας Αντύπα σκόρπισε θλίψη και θρήνο σε όλη την αθλητική κοινωνία – και όχι μόνο – της Πάτρας, ενώ τα αίτια του πνιγμού παραμένουν άγνωστα για την ώρα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στο κολυμβητήριο της Πάτρας διεξάγεται και έρευνα από την αστυνομία, καθώς σε λίγες ώρες (20:00), η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκεί την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κροατία, για το World League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected