Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Μενού” με ξεκάθαρα φαβορί

6ce8373a2cfe9ebd4a628f30e3200018_LΣήμερα διεξάγονται δυο ακόμα επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Champions League (21:45, Onsports/ΔΤ/Novasports) με τις ομάδες που θα είναι στα προημιτελικά στο τέλος της ημέρας να φτάνουν τις τέσσερις.

Εύκολες προκρίσεις για Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (11/03) και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στα παιχνίδια της Τετάρτης (12/03), όπου Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των Μάντσεστερ Σίτι και Λεβερκούζεν αντίστοιχα. Αμφότερες είχαν επικρατήσει με «καθαρά» σκορ εκτός έδρας και καλούνται να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για την 8άδα στις αποψινές ρεβάνς στις έδρες τους.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να συνεχίσει την… παράδοση και να προκριθεί για μια ακόμα χρονιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που κάνει αδιαλείπτως από το 2008. Το 2-0 στο Μάντσεστερ άλλωστε, της δίνει και τον… αέρα του ξεκάθαρου φαβορί σε αυτό το «ζευγάρι». Την ίδια ώρα, στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται απλά να… επικυρώσει την πρόκρισή της. Στον πρώτο αγώνα στη Γερμανία είχε επικρατήσει 4-0 της Λεβερκούζεν και θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την παρουσία της στα προημιτελικά του θεσμού!

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected