Κατηγορίες

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Οι αντίπαλοι της ΑΕ Καψόχωρας και η προκήρυξη

P1120863Τον όμιλο από τον οποίο θα προκύψουν τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όρισε πριν λίγο η ΕΠΟ, εκδίδοντας μάλιστα και την προκήρυξη της φετινής διοργάνωσης. Οι αντίπαλοι της Κυπελλούχου Ημαθίας ΑΕ Καψόχωρας δεν…τρομάζουν στην πρώτη ανάγνωση, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει μία σημαντική απώλεια για τον θεσμό καθώς ο ιστορικός Θερμαϊκός Θέρμης ενημέρωσε πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην αυριανή κλήρωση. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΠΟ, οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν μέχρι και την ώρα της κλήρωσης, επομένως την Πέμπτη 13/3 (ημέρα της κλήρωσης) θα ολοκληρωθεί ο “χάρτης” του φετινού θεσμού.

Πρόκειται για τον 2ο όμιλο, όπως καταρτίστηκε σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ και απαρτίζεται από τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ Χαλκιδικής, Μακεδονίας, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας και Φλώρινας.

Έτσι στην αυριανή (13/3) κλήρωση της 1ης Αγωνιστικής, η ΑΕ Καψόχωρας θα τεθεί αντιμέτωπη μιας εκ των: Απόλλων Αρναίας, Θερμαϊκός Θέρμης, Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου Κιλκίς, Ορφέας Ριζαρίου και Θύελλα Φιλώτα αντίστοιχα.

Αναλυτικά η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected