Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βασίλης Παπαδόπουλος : “Ατού η πολύ καλή ψυχολογία”

papadopoulos_610x400Στο εξαιρετικό κλίμα και την πολύ καλή ψυχολογία μεταξύ των παικτών αποδίδει ο προπονητής της Κοζάνης Βασίλης Παπαδόπουλος την σταθερή και αξιοπρόσεκτη πορεία των «ερυθρολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

«Υπάρχει ικανοποίηση και από εμένα αλλά και από όλους μέσα στην ομάδα για την πορεία της στο πρωτάθλημα», δήλωσε στο «Μετρόπολις» ο τεχνικός της Κοζάνης και πρόσθεσε: «Μπορεί να είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών σε κάποια παιχνίδια τα οποία δεν κερδίσαμε, ωστόσο, είχαμε καλή απόδοση. Το μεγάλο ατού της ομάδας είναι η θετική ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια και όσο υπάρχει θετική ψυχολογία θα έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά τα οποία δουλεύουν πάρα πολύ στις προπονήσεις και είναι κάτι το οποίο φαίνεται και στο γήπεδο με την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τις πιθανότητες της Κοζάνης να απειλήσει την Λάρισα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν απόλυτος: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής ή προπονητής πάντα βάζεις ως στόχο το καλύτερο, ωστόσο, το γεγονός ότι η Λάρισα έκανε ένα ή δυο άσχημα παιχνίδια εμένα δεν μου λέει τίποτα. Είναι η καλύτερη ομάδα και θα βγει πρώτη. Στόχος δικός μας είναι να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Στα αγωνιστικά, η Κοζάνη ξεκουράζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο αφού θα πάρει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από τον Τηλυκράτη. Το αγωνιστικό κενό, όπως όλα δείχνουν, θα καλυφθεί με την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με ομάδα του νομού.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected