Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου; Τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter;

m1Τον Γενάρη που μας πέρασε ο Κώστας Μήτρογλου εξαργύρωσε τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε τόσο τη φετινή όσο και την περσινή περίοδο με τη μεταγραφή του (ύψους 15 εκ. ευρώ) στην Φούλαμ.

Ένας τραυματισμός στα τέλη Νοέμβρη, ωστόσο, τον έχει κρατήσει πίσω με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται ακόμα στο 100% της απόδοσης που επιθυμεί να έχει ο ίδιος.

Η δύσκολη βαθμολογικά θέση που βρίσκεται ο αγγλικός σύλλογος, όμως, σε συνδυασμό με την πίεση που υπάρχει (και από τον ελληνικό Τύπο) εξαιτίας της μεταγραφής, έχει δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση που μόνο κακό κάνει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Τι συμβαίνει

Ο Κώστας Μήτρογλου υποβλήθηκε σε νέες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν τίποτα το ανησυχητικό. Παρόλα αυτά στο γόνατο του 26άχρονου άσου υπάρχει μία φλεγμονή που αν δεν προσεχθεί, υπάρχει κίνδυνος να του δημιουργήσει μεγάλη ζημιά.

Έτσι τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα δουλέψει τους μύες στο γόνατο του για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, βοηθώντας έτσι τόσο την Φούλαμ όσο και την Εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Επιβεβαίωση στο twitter

Ο Έλληνας άσος λίγο αργότερα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Διαβάστε αναλυτικά…

*sport24.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected