Κατηγορίες
Διάφορα

Αυτός ο 7χρονος βγάζει το χρόνο 1,5 εκατ. δολάρια! Δείτε πώς… (vid)

439e4508874ba899dc61178871a91994_LΕίναι ίσως ο πιο μικρός ιδιοκτήτης…καναλιού! Στα επτά του χρόνια κατάφερε να έχει ετήσια έσοδα 1,5 εκατομμύριο δολάρια!

Ο Evan κι ο πατέρας του, άρχισαν να φτιάχνουν βιντεάκια Angry Birds, με την τεχνική stop motion. Στο διαδικτυακό κανάλι που έχει στο youtube, με την ονομασία EvanTubeHD, κάνει κριτικές σε παιχνίδια και video games, ενώ υπάρχουν φορές που συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Κάτι δηλαδή σαν μικρή οικογενειακή επιχείρηση, που στην περίπτωση του Evan, τα ετήσια έσοδα από αυτήν ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο δολάρια!

Από την στιγμή που βγήκε στο διαδίκτυο, πέρασαν μόνο λίγοι μήνες και οι συνδρομητές του έχουν φτάσει τους 476.000, ενώ οι επισκέψεις, τα λεγόμενα κλικαρίσματα, ξεπερνούν τα 443 εκατομμύρια!

«Όταν αρχίσαμε, ανεβάζαμε ένα βιντεάκι τον μήνα εντελώς για πλάκα. Είχε ενδιαφέρον να βλέπεις ποιος συντονιζόταν. Μόνο όταν φτάσαμε στο 1 εκατομμύριο views συνειδητοποιήσαμε ότι συμβαίνει κάτι σπουδαίο εδώ» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του Evan.

Δείτε ένα από τα βίντεο του 7χρονου!

*mothersblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected