Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η γκάφα της χρονιάς από γκολκίπερ! (vid)

safe_imageΌσο και αν προσπαθήσει κανείς να συγκρίνει την αναμέτρηση της Φερσίνα με τη Ντρο για την τέταρτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος (Serie D, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα) δεν θα βρει ιδανικό… ταίρι.

Αιτία φυσικά το ότι το συγκεκριμένο ματς προσέφερε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές στην ιστορία του calcio. Αυτή ξεκίνησε όταν μετά από έναν τραυματισμό παίκτη της Ντρο οι παίκτες της Φερσίνα πέταξαν ιπποτικά τη μπάλα πλάγιο άουτ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην επαναφορά, οι φιλοξενούμενοι την επέστρεψαν με συρτό αδύναμο πλασέ ωστόσο ο γκολκίπερ της Φερσίνα κατόρθωσε το… ακατόρθωτο: έσκυψε για να πιάσει τη μπάλα αλλά την είδε να περνάει κάτω από τα πόδια του, για να καταλήξει αργά και σαδιστικά στα δίχτυα παρά την προσπάθειά του να αποτρέψει το μοιραίο.

Η αμήχανη στιγμή για όλους ξεπεράστηκε πάντως γρήγορα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν και αυτή με τη σειρά τους fair play και να αφήνουν τους γηπεδούχους να σκοράρουν ανενόχλητοι ώστε να “ισοφαρίσουν” τη γκάφα του τερματοφύλακά τους.

Αυτή την φάση δεν πρέπει να την χάσετε!

Το Fair Play της χρονιάς! από texniti

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected