Super League 1

Super League – Μοναξιές στο Φάληρο…

a7f8d22a8957dee6792b8dc792c462fc_LΟ Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό (19:30, Onsports/Novasports 2) στο άδειο από κόσμο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη για να καταφέρει να «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους, αφού τιμωρήθηκαν για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, θέλουν να «καθαρίσουν» το ματς κόντρα στους Ακρίτες και να πάρουν και μαθηματικά το 42ο πρωτάθλημά τους. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει και να δώσει… ανάσες σε παίκτες ενόψει του επαναληπτικού στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δίνει ανάσες ο Μίτσελ

Ανάσες σε βασικούς παίκτες του δίνει ο Μίτσελ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Λεάντρο Σαλίνο και Κώστα Μανωλά, όπως και τους τραυματίες Δημήτρη Σιόβα και Αριέλ Ιμπαγάσα. Παράλληλα, ανεβάζουν στροφές οι Ιβάν Μαρκάνο και Χαβιέρ Σαβιόλα και υπάρχουν ελπίδες να βρίσκονται στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης.

Στην 18μελή αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χολέμπας, Σάμαρης, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Φουστέρ, Σέποβιτς, Βαλντές και Τόρες.

Χωρίς Ίγκορ κι άλλους πέντε ο Πανθρακικός

Με έξι απουσίες θα ταξιδέψει στο Φάληρο ο Πανθρακικός, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Τζάνη και Παπαγεωργίου, όπως και τους τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ.

Στην αποστολή του Πανθρακικού συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μαμούτ, Χασομέρης, Ρομέου, Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος – Ρίζος, Χρήστου, Μπεν – Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected