Super League 1

Super League – “Περιστέρι”…ελπίδας στην Ημαθία!

94f0872121d524af54e3b1179d0b297b_LΝίκη… σωτηρίας θέλει η «βασίλισσα του Βορρά», τρίποντο για να μείνουν δεύτεροι ψάχνουν οι Περιστεριώτες (15.00 Onsports/Novasports 1)

Με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους τίθενται αντιμέτωποι το Σάββατο (15/3) Βέροια και Ατρόμητος στην Ημαθία για την 29η αγωνιστική. Η «βασίλισσα του Βορρά» μετά τη νίκη επί της Καλλονής αναζητά ακόμη ένα τρίποντο προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής, ενώ οι Περιστεριώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να μείνουν στην δεύτερη θέση θέλοντας να μπουν με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Αποστολή… ανάγκης

Παιχνίδι χωρίς αύριο είναι για τη Βέροια αυτό με τον Ατρόμητο το Σάββατο, ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ράτκο Ντόστανιτς. Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με τον Σέρβο τεχνικό να διαπιστώνει πως έχει 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σισοκό, Καλτσάς και οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Ζεζίνιο, αλλά και ο Τραπ, που βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Στην αποστολή της Βέροιας συμπεριλήφθηκαν οι: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Γεωργιαδης, Μεληκιώτης και Μάνος.

Με Σηφάκη στη Βέροια

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, με συνέπεια να χάσει προπονήσεις, τελικά ο Σηφάκης κατάφερε να επιστρέψει και να δηλώσει «παρών» για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βέροια στην Ημαθία. Αντιθέτως, εκτός πλάνων από την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/3) είναι ο Λαζαρίδης καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει ποινή.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Παράσχου είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected