Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Ζάκυνθος (2-1) Για 90′ ο Πετράκος

1e6431a531f053c32988d4f5044b6a70_LΤα χαμόγελα επέστρεψαν στον Απόλλωνα μετά το τρίποντο που πήρε επί της Ζακύνθου με 2-1. Οι Πόντιοι αγνοούσαν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Προβατίδη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μεσίνα σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσερκουετάνι και ο Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής έδωσε πέναλτι για τους Πόντιους.

Στο 37′ ο Απόλλωνας έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης με το δεύτερο τέρμα που πέτυχε χάρη στον Μπερτέν. Η Ζάκυνθος όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 76′ ο Οικονόμου μείωσε για τους νησιώτες αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό, προκειμένου να φύγουν από την Καλαμαριά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Μπερτέν, Βέργος, Τζανδάρης (38′Μωυσίδης), Πόποβιτς (83′ Παρμαξίδης), Μεσίνα (77′ Βλάχος), Ναλμπάντης, Προβατίδης, Αθανασιάδης.

Ζάκυνθος: Ξενοδόχοφ, Μπίρης, Πετράκος, Καμπούρης, Οικονόμου, Τσερκουετάνι, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης, Σολφερίνο, Κυριακίδης (Μπαλιόνε), Όττα (58′ Χιράλδο).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected