Super League 1

Super League – Για να ανθίσουν τα…Περιβόλια!

c6ccce8d92f3b8980bdf26e6555c73ea_LΟ Πλατανιάς φιλοξενεί στα Περιβόλια την Καλλονή (17.15, Novasports, Onsports) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της παραμονής.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 25 βαθμούς και κόντρα στο συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη θέλει μόνο νίκη. Στον αντίποδα οι Λέσβιοι ψάχνουν το διπλό που θα τους φέρει μία «ανάσα» από την παραμονή, καθώς προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια με 0-3.

Πλήρης για το τρίποντο

Πάση θυσία θέλει τη νίκη η ομάδα των Χανίων και ο έμπειρος τεχνικός των Κρητικών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Σιαλμά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Χωρίς δύο η Καλλονή

Μόνο δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει ο Γιάννης Ματζουράκης, μιας και ο Ζακουανί είναι τιμωρημένος και ο Βαλλιός ένιωσε ενοχλήσεις. Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Κειτά, Γιαζιτζόγλου Νιαμπούγιου, Ζος, Φουρλάνος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γκαρσία, Φαρία, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Περόνε.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected