Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση

b25a36a20aab0916164846e1e9421752_LΟ ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό (15:00, Onsports/Novasports 2) με τις δυο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Τόσο οι Ηπειρώτες όσο και οι «πράσινοι» αναζητούν το τρίποντο έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», αλλά και τη νίκη πριν από δυο αγωνιστικές στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, μετά τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού διέσυρε και τον Άρη στη Λεωφόρο και ανεβαίνει με… φόρα στους «Ζωσιμάδες» για να πιστοποιήσει πως έχει φορμαριστεί την κατάλληλη χρονική στιγμή στη σεζόν έτσι ώστε να πετύχει όλους τους αντικειμενικούς στόχους του.

Ο ΠΑΣ θέλει να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να φτάσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας χωρίς ωστόσο να δείχνει πως μπορεί να προλάβει το… τρένο των playoff. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός με νίκη θα φτάσει στους 56 βαθμούς και θα μειώσει στους τρεις την απόσταση από τον Ατρόμητο που είναι δεύτερος αυτή τη στιγμή, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δεν αποκλείεται να έχει απώλειες βαθμών.

Με Τζημόπουλο ο ΠΑΣ

Έτοιμος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Πετράκης, συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Θέμη Τζημόπουλο, ο οποίος είχε νιώσει ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.

Στην 19άδα για το παιχνίδι με τους «πράσινους» συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Γιάκος, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Βίλα, Λίλα, Κίτσου, Λεάντρο, Στρούνα και Κρητικός.

Με απουσίες ο Παναθηναϊκός

Αρκετές απουσίες έχει η αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε από το Σάββατο στα Γιάννινα. Εκτός είναι οι Πράνιτς και Σπυρόπουλος που παρουσίασαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενώ εκτός δεδομένα ήταν οι Πέτριτς, Μπαϊράμι που είναι ανέτοιμοι αλλά και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής. Τους «πράσινους» υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο αρκετοί οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι πήγαν και στο γήπεδο του Περάματος οπου έγινε χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου αλλά και στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν. Μετά το ματς των Νέων θα ενσωματωθούν και οι Χουχούμης και Γιαννιτσάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected