Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Για να πλησιάσουν την…παραμονή

b64d3ab032b8b5c273b7fe462082c215_LΟ Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό (17:15, Onsports/Novasports 3) με τον νικητή να κάνει άλμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Οριακό ματς στη Νέα Σμύρνη, με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Πανιώνιος προέρχεται από τη βαριά ήττα (4-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την ώρα που ο Λεβαδειακός είχε νικήσει στην έδρα του τον Παναιτωλικό με ανατροπή αλλά και… γκρίνια των ηττημένων για τη διαιτησία. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να «καθαρίσουν» ωστόσο στο γήπεδό τους το θέμα της παραμονής, την ώρα που οι Βοιωτοί μπορούν με ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο άνετοι σε σχέση με άλλους αντιπάλους τους για την παραμονή.

Πανέτοιμος ο Πανιώνιος

Με 20 παίκτες στην αποστολή θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου τους Βοιωτούς Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στις νίκες αυξάνοντας τις ελπίδες του για παραμονή στη Super League θέλει ο Πανιώνιος ο οποίος στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση το Σάββατο (15/3) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ανέστη, Παπαδόπουλο, Κούρντι, Αυλωνίτη, Λαμπρόπουλο, Κουλουχέρη, Κούρο, Ζαχαράκη, Μητρόπουλο, Παναγιωτούδη, Παντίδο, Λάσνικ, Ντούνη, Μπούζα, Κολοβός, Αραβίδη, Γιάννου, Καμπάνταη, Πάνο, Σταυροθανασόπουλο.

Με μια απουσία ο Λεβαδειακός

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για το κυριακάτικο (16/3) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πλην του τιμωρημένου Κονέ και στην προπόνηση του Σαββάτου (15/3) αφοσιώθηκε στην τακτική κάνοντας… ιδιαίτερα στους παίκτες του τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την αποστολή των Βοιωτών, οι «εκλεκτοί» του Παντελίδη είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Ορτέγκα και Γιάντσης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected